Centrale verwarming


Professionele Service voor Uw Comfort
Bij Installatiebedrijf Kerker begrijpen we dat een goed werkende centrale verwarming essentieel is voor comfort in uw huis of onderneming. Als ervaren loodgieter in Apeldoorn bieden wij in topkwaliteit service, reparaties en installatie van uw centrale verwarmingssystemen.

Efficiëntie en Besparen

Het inregelen van uw huidige cv-installatie kan aanzienlijke besparingen opleveren, soms wel tot 30%. Daarnaast kunnen wij de controle over de verwarming in elke kamer van uw huis mogelijk maken, waarmee u nog meer kunt besparen op uw energiekosten. Energie-efficiëntie is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar draagt ook bij aan een duurzamer milieu.

Voorkom Lekkage en Schade

Een defecte cv-installatie kan leiden tot lekkage en waterschade. Regelmatig onderhoud en tijdige reparaties door ons verminderd de kans op lekkages en zorgen voor een veilige en betrouwbare verwarming. Indien u problemen ervaart met uw verwarming, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een professionele en snelle oplossing.

Contacteer Installatiebedrijf Kerker

Voor vrijblijvend advies of een offerte, kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31553127876. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om de perfecte verwarmingsoplossing voor uw situatie te vinden.


Met onze locatie aan de Kapelmeestershoeve 409 in Apeldoorn. Zijn wij uw vertrouwde adres voor elektra, loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, en de installatie van zonne-energie oplossingen in de regio Apeldoorn. Laat ons uw verwarming verzorgen en geniet van het comfort en de besparing die het met zich mee kan brengen.


 

 
E-mailen
Bellen
Map