Onze Werkzaamheden bij Installatiebedrijf Kerker

Installatiebedrijf Kerker uit Apeldoorn is uw competente partner voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Van elektricien in Apeldoorn tot loodgieter in Apeldoorn, ons breed spectrum aan services biedt u de uitkomst voor iedere behoefte in uw huis of bedrijf.


Elektrotechnische Diensten

Als uw ervaren elektricien, zijn wij gespecialiseerd in alles wat met elektriciteit in uw woning of bedrijf te maken heeft. Onze deskundigheid strekt zich uit van het plaatsen en onderhouden van uw groepenkast in Apeldoorn tot complexe elektrische installaties. Uw elektraveiligheid staat bij ons voorop. 

Loodgieterswerkzaamheden

Heeft u problemen met de waterleiding, last van een lekkage in Apeldoorn, of is het tijd voor een renovatie van uw badkamer? Als ervaren loodgieter staan wij paraat. Met professionele aanpak verhelpen wij lekkages en installeren we sanitair vlot en vakkundig.

Centrale Verwarming & Klimaatbeheersing

Het belang van een goed werkende cv installatie kan niet onderschat worden. Installatiebedrijf Kerker is ervaren in de installatie en het onderhoud van centrale verwarmingssystemen om u een warm en comfortabel thuis te bieden.

Ventilatie

Een gezonde lucht in uw woon- of werkruimte is essentieel. Wij zorgen voor efficiënte ventilatiesystemen die bijdragen aan een beter woon- en werkklimaat.

Badkamer Installatie
De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in uw huis. Als deskundig loodgieter voeren wij met zorg en precisie alle nodige werkzaamheden uit voor uw badkamer. Van leidingwerk tot de installatie van sanitair, wij staan voor u klaar.

Zonne-energie
Wilt u besparen op uw energierekening en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Bij ons helpen wij u graag met de installatie van zonnepanelen, zodat u optimaal kunt profiteren van zonne-energie.
Installatiebedrijf Kerker is uw adres in Apeldoorn voor kwaliteitswerk en uitmuntende service. Neem contact op via +31553127876 voor advies of een afspraak.


 
E-mailen
Bellen
Map