Over Installatiebedrijf Kerker

Welkom bij Installatiebedrijf Kerker, uw betrouwbare partner in Apeldoorn voor een breed scala aan installatiediensten. Met onze grondige kennis en jarenlange ervaring in de elektrotechniek, loodgieterswerk, dakwerk en de implementatie van zonne-energie, zijn wij hét adres voor uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden.


Onze Diensten in Apeldoorn

  • Elektricien in Apeldoorn: We verzorgen complete elektrische installaties, reparaties en updates voor uw groepenkast of meterkast.
  • Loodgieter in Apeldoorn: Van lekkages in uw badkamer tot de volledige installatie van sanitaire voorzieningen, wij zijn uw vakman.
  • Groepenkast in Apeldoorn: Het hart van uw elektrische systeem wordt professioneel geïnstalleerd en onderhouden door ons.
  • Dakdekker: Wij zorgen voor een degelijk en duurzaam dak boven uw hoofd, of het nu gaat om reparatie of volledige renovatie.
  • Zonne-energiebedrijf: We geven advies, leveren en installeren zonnepanelensystemen voor een duurzame energievoorziening.

 


 

Waarom kiezen voor Installatiebedrijf Kerker?
Onze benadering is altijd klantgericht. We streven naar kwaliteit in elk project, of het nu gaat om een complexe installatie of een eenvoudige reparatie. Als ervaren elektricien en loodgieter staan wij garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid.


Contactgegevens
Voor vragen, advies of het inplannen van een service, kunt u direct contact opnemen:
Telefoonnummer: +31553127876
Adres: Kapelmeestershoeve 409, 7326 VH Apeldoorn, Nederland


Installatiebedrijf Kerker uit Apeldoorn
Bij Installatiebedrijf Kerker kunt u rekenen op een professionele afhandeling van al uw installatiewerkzaamheden. We kijken uit naar uw project en staan klaar om de kwaliteit en service te bieden die u verwacht. 

 

 
E-mailen
Bellen
Map