Loodgieter in Apeldoorn - Installatiebedrijf Kerker

Op zoek naar een kundige loodgieter in Apeldoorn? Zoek niet verder! Installatiebedrijf Kerker is uw vakkundige partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Van het snel oplossen van lekkage tot het installeren van een classy nieuwe badkamer, wij staan voor u klaar.

Professionele Loodgietersdiensten

 

Als installatiebedrijf Apeldoorn zijn wij veel meer dan alleen een loodgieter. Onze diensten omvatten de volgende vakgebieden:

  • Lekkage in Apeldoorn: Wij reageren snel op uw hulpvraag. Een lekkage kan voor veel overlast zorgen en wij begrijpen dat dit probleem snel aangepakt dient te worden in en rondom Apeldoorn.
  • Badkamer in Apeldoorn: Of het nu gaat om een geheel nieuwe badkamer of een kleine renovatie, als ervaren loodgieter zorgen wij voor een waterdichte afwerking en esthetisch aangename resultaten.
  • Vervangen van een radiator
  • Installatie van instelbare radiator kranen om tot wel 20% op gas te kunnen besparen
  • Professionele installatie van een zonneboiler om u te voorzien van kosteloos warm water
  • Professionele realisatie van keukenaansluitingen voor een optimaal functionerende keuken

 

Lekkage in de regio Apeldoorn

Bij een lekkage in de regio Apeldoorn, proberen wij altijd zo spoedig mogelijk te helpen.

Er is niks vervelender dan dat u maanden moet wachten tot een loodgieter eindelijk een kleine lekkage komt oplossen

Duurzaam en Kostenbesparend

Indien u wilt besparen op de energiekosten en tegelijkertijd uw steentje wilt bijdragen aan het milieu, kunnen wij u adviseren over energiebesparende maatregelen en duurzame oplossingen. 

Loodgieter

Contacteer Ons

Installatiebedrijf Kerker, gevestigd aan de Kapelmeestershoeve 409 in Apeldoorn, is uw eerste keuze voor een betrouwbare loodgieter Apeldoorn. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wij staan u professioneel te woord. Bel +31553127876 voor direct contact.
Installatiebedrijf Kerker uit Apeldoorn
- uw partner voor loodgieterswerkzaamheden en meer. Vertrouw op vakmanschap en jarenlange ervaring in elektrotechniek, loodgieter werkzaamheden en de realisatie van uw nieuwe badkamer.

 
E-mailen
Bellen
Map